Propunerea legislativă inițiată de USR în privința mirosurilor trebuie susținută de toți reprezentanții Bihorului în Parlament, indiferent de culoarea politică și mai ales de parlamentarii care au avut o preocupare consistentă în această direcție. Este singura soluție în lupta cu poluarea olfactivă pe care o produc unii actori industriali de ani de zile.

Emiterea unei noi autorizații de mediu pentru ferma de porci Nutripork a readus în discuție subiectul calității aerului, apei și a solului din zona noastră, dar mai ales al disconfortului olfactiv pe care îl generează mirosurile grele care se abat uneori asupra Oradiei și a Sîntandreiului. Noile prevederi din autorizație sunt bine-venite, dar considerăm că atât instituțiile statului și partidele politice, cât și societatea civilă trebuie să urmărească cu atenție îndeplinirea acestora.

Link stire.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>